Welkom op de pagina van onze selectie. Bij ons traint de selectie van 3 tot 8 uur in de week. Wij bestaan uit 3 selectie groepen: onderbouw, middenbouw en bovenbouw. Wij doen regionaal en landelijk mee aan wedstrijden en verzorgen wij ook demonstraties! 

Onderbouw:

De onderbouw traint 3 uur in de week onder leiding van Meike, Celine, Lieke, Julie en Hilde. De groep bestaat uit meiden tussen de 5 en 8 jaar. In de onderbouw worden de turnsters klaargestoomd voor de selectie groep (middenbouw). Tijdens de lessen wordt aandacht besteed aan een goede basis, lenigheid en kracht. Ontwikkeling staat voor deze groep centraal en voor de meiden die al snel zullen doorstromen naar de middenbouw is er een extra training op de dinsdag. 

Middenbouw:

De middenbouw traint 6 uur in de week onder leiding van Esmee, Julie en Esther op de dinsdag en Julie, Lieke, Hilde, Celine en Meike op de vrijdag.

De turnsters komen uit op niveaus 3,4 en 5. Dit is allemaal op districtsniveau en allemaal in teamverband.

 

 

Bovenbouw:

De bovenbouw traint 6 tot 8 uur in de week onder leiding van Sanne Mekkelholt en Nathalie Weerepas.

De turnsters komen uit in verschillende niveaus, op district en landelijk niveau. Wij bieden alle divisies aan. Zij nemen deel aan individuele en teamwedstrijden door het jaar heen. 

 

Je kunt ons volgen op Instagram: