Veel gestelde vragen

Hoe kan ik mij aanmelden als lid?

Het aanmelden als lid gebeurt via het aanmeldformulier. Deze kun u online invullen of downloaden en uitprinten en dan aan de docent geven. 

Ik wil eens een kijkje nemen bij een les, kan dat?

U (of uw zoon/dochter) kunt altijd een les bijwonen en zelfs meedoen, hiervoor hoeft u zich niet aan te melden. De eerste 2 lessen zijn gratis, maar wanneer u, uw zoon/dochter door wilt gaan, dan dient u zich na deze 2 lessen aan te melden als lid.

Wilt u een proefles voor een van de recreatiegroepen turnen meisjes mailt u naar: inekekraijo@outlook.com 

Voor alle andere groepen kijkt u onder het kopje lesaanbod. Daar vindt u de contactgegevens. 

Onze zoon/dochter heeft ineens geen plezier meer in en wil van gym af, maar ik heb net betaald. Krijg ik nu mijn geld terug?

De contributie is bij vooruitbetaling verschuldigd en gekoppeld aan het lidmaatschap dat slechts per kwartaal kan worden opgezegd. Uw zoon/dochter mag stoppen, maar u krijgt geen geld terug. 

 

Is er een wachtlijst voor de les waar ik belangstelling voor heb?

Dat is op afstand niet altijd te zeggen. Onafhankelijk van een eventuele wachtlijst, mag u of uw zoon/dochter altijd een les meedoen. Indien er sprake is van een wachtlijst, deelt de docent dit vooraf aan u mee. Kijk ook even in het lesrooster. Daar kunt u zien of een les vol is of niet. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat kost een les bij sportvereniging Olympia?

Deze kosten kunt u terugvinden in het contributieoverzicht. 

 

Komen er nog meer kosten bij?

Als nieuw lid betaald u naast de basiscontributie €15,00 euro aan inschrijfgeld/administratiekosten. Tevens dient elk lid van Sportvereniging Olympia, lid te zijn van de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie). De hoogte van de bondscontributie wordt door de KNGU bepaald en wordt door Sportvereniging Olympia per kwartaal geïnd. Zie de pagina contributie voor meer informatie. 

 

Wat moet je aan tijdens de lessen: gymmen en turnen?

Makkelijke kleding waarin je je goed kunt bewegen (legging/t-shirt). Liever geen zware schoenen. De voorkeur gaat uit naar turnschoentjes of blote voeten. Wanneer je met je groep een uitvoering hebt, maak je afspraken over de kleding die je aantrekt. 

 

Waarom moet ik als lid voor de KNGU betalen en waar staat de afkorting voor?

KNGU staat voor Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie. Elk lid van een gymnastiekvereniging dient daarvan lid te zijn. Onder die vlag mag ook Sportvereniging Olympia lessen organiseren in verenigingsverband, optreden en deelnemen op wedstrijdniveau. Daarnaast ondersteunt de KNGU verenigingen door middel van advies, trainingen en organisatie van wedstrijden. Tot slot zijn al onze leden en leiding verzekerd, als zij lid zijn van de KNGU.

 

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

Het lidmaatschap wordt tenminste aangegaan voor de duur van één kwartaal. Beëindiging van het lidmaatschap kan daarom ook uitsluitend per kwartaal plaatsvinden. De leden dienen dit via het afmeldformulier uiterlijk 10 dagen voor het kwartaal waarin me wil stoppen, kenbaar te maken bij de ledenadministratie. 

Vul voor andere vragen het volgende formulier in: